SAIL ARMADA – POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
Denumirea „Sail Armada” se va referi atât la compania Sail Armada SRL, cât și la marca sa comercială Capetan.club și capetancharter.com. Sail Armada SRL este înregistrată în România sub numărul de firmă CUI: 43792745, EUID: ROONRC J40/3275/2021. Ne angajăm să vă respectăm confidențialitatea și să vă păstrăm informațiile personale în siguranță. Această notă de confidențialitate vă spune la ce să vă așteptați atunci când Sail Armada colectează informații personale și se referă la toate datele personale care sunt colectate. În special, vă informează despre modul în care utilizăm informațiile dumneavoastră.

Cine colectează datele dumneavoastră

Operatorul care colecteaza datele dumneavoastra personale este Sail Armada S.R.L. , cu sediul în str. Calea Vitan, nr. 119, mun. Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3275/2021, avand CUI RO43792745, detinatoarea licentei de turism nr. 2418/21.05.2021.

Care sunt datele personale pe care le colectăm

Politica privind protecția și securitatea datelor personale a Sail Armada S.R.L. este de a colecta numai datele personale necesare în scopurile menționate și de a solicita persoanelor vizate să ne comunice numai acele date cu caracter personal strict necesare îndeplinirii acestor scopuri. Categoriile de date personale (clasice sau digitale) supuse prelucrărilor la nivelul Sail Armada S.R.L. sunt următoarele: nume și prenume, semnătura, imagini foto / video, detalii de contact : număr de telefon personal/de serviciu, adresă de email, serie și număr CI/BI, nationalitate, numar pasaport, data nastere, oras domiciliu, alergii alimentare, conditii medicale speciale, intolerante alimentare, date despre experienta anterioara de navigatie si/sau permise de navigatie detinute.

Cum sunt colectate datele dumneavoastră

Aceste date va sunt solicitate in mai multe circumstante, astfel: -cand folositi sectiunea de „Contact us” din cadrul site-ului -cand folositi CHAT-ul disponibil pe website fie el online sau offline -cand realizati o cerere, rezervare sau cumparati un serviciu de pe pagina noastra web sau prin intermediul echipei noastre -cand va inscrieti la serviciul de newsletter sau diferite concursuri si promotii -cand acceptati sa participati la diferitele chestionare lansate de catre Sail Armada, ca operator al portalului www.sailarmada.com. -cand accesati canalele sociale de comunicare( Atentie: in aceaste cazuri compania nu este raspunzatoare de informatiile personale specificate prin aceasta modalitate, canalul fiind unul public de comunicare) -informatii primite de la terti, respectiv companii din grup, afiliati, parteneri de afaceri sau persoane care achizitioneaza serviciile noastre in numele dumneavoastra

Furnizori de servicii

Este posibil să folosim furnizori de servicii (cum ar fi companii de mailing direct, furnizori de marketing și furnizori de platforme software) pentru a ne ajuta să vă oferim serviciile noastre. Este posibil să acordăm persoanelor relevante din cadrul acestor furnizori de servicii acces la informațiile dvs. personale, dar numai pentru a le permite să își îndeplinească serviciile pentru noi. Este posibil ca unii furnizori de servicii să aibă sediul în afara Spațiului Economic European (SEE); cu toate acestea, ne vom strădui să ne asigurăm că orice transfer de date în afara SEE se efectuează în conformitate cu legislația relevantă privind protecția datelor și că prelucrarea datelor dvs. este supusă unor măsuri de securitate adecvate. Deoarece infrastructura internetului este globală și nu este posibil să se prevadă rutele pe care le vor urma informațiile trimise, este posibil ca informațiile pe care le furnizați să fie transferate temporar pe o rută care le duce în afara Spațiului Economic European. Prin trimiterea informațiilor dumneavoastră, sunteți de acord cu acest transfer.

Cerințe legale

Este posibil să dezvăluim informațiile dvs. personale atunci când acest lucru este cerut de lege, de exemplu, în scopuri fiscale sau către organele aboilitate, pentru prevenirea sau detectarea infracțiunilor. In cazul unui atac ilegal al bazei de date a acestui website sau a bazei (bazelor) de date a oricăruia dintre procesatorii noștri terți, vom raporta atacul către toate autoritățile relevante, în termen de 72 de ore de la producere, dacă este evident că au fost furate date cu caracter personal stocate într-un mod identificabil.

Cum folosim datele dumneavoastră

Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară: -Pentru a va asigura un serviciu la un standard inalt si pentru a va ajuta sa utilizati la maximum resursele paginii noastre web -Pentru executarea unui contract la care dvs. sunteți parte sau pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract, conform art. 6 alin. 1 litera b) din GDPR; – În scopul intereselor noastre legitime sau ale unei terțe părți, cu excepţia cazului în care prevalează interesele sau drepturile şi libertăţile dvs. fundamentale, care necesită protejarea datelor cu caracter personal, în special atunci când persoana vizată este un copil; -Pentru relații publice / promovarea / diseminarea / mediatizarea activității curente a organizației, Sail Armada S.R.L. va solicita consimțământul dvs. în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 1 litera a) din GDPR. Dacă nu sunteți de acord cu furnizarea datelor personale, Sail Armada S.R.L. nu va prelucra datele dvs. cu caracter personal; – În ceea ce priveste categoria speciala de date cu caracter personal (alergii, conditii medicale speciale, intolerante) în scopuri legate de medicina preventivă, de stabilirea unui diagnostic medical, de furnizarea de asistenţă medicală sau a unui tratament medical, Sail Armada S.R.L. va prelucra datele dvs. în conformitate cu prevederile art. 9 alin. 2 litera b) din GDPR.

Comunicări de marketing

În cazul în care ne dați consimțământul, putem utiliza datele dvs. personale pentru a vă trimite comunicări de marketing în legătură cu următoarele activități și servicii de marketing: – Informații despre noutăți, Produse și alte servicii- Ocazional, este posibil să trimitem inserții publicitare pentru bunurile sau serviciile unor companii terțe. Nu transmitem datele dumneavoastră personale acestor companii terțe. Puteți decide dacă doriți să primiți aceste informații și vă puteți actualiza preferințele de marketing în orice moment. Din când în când, vă vom contacta, de asemenea, pentru a vă actualiza preferințele de comunicare.

Către cine pot fi divulgate aceste informații?

Datele dumneavoastră personale sunt destinate utilizării de către Sail Armada S.R.L. şi sunt comunicate următorilor destinatari, dacă este cazul: • catre partenerii nostri de servicii turistice si vor fi folosite doar in scopul efectuarii cererii dvs. de rezervare • alte instituții/autorități centrale și locale în condițiile legii; • instanțelor de judecată în vederea formulării de acțiuni și reprezentării în instanță; • în cadrul activității de organizare/derulare de evenimente, în scop justificativ; Dezvăluirea datelor către terți se face conform prevederilor legale pentru categoriile de destinatari precizați anterior.

Transferul informației

Sail Armada S.R.L. transferă date cu caracter personal către țări terțe sau organizații internaționale. Date precum Nume / Prenume / Nationalitate / Data nasterii / Numar pasaport / Serie si numar buletin pot fi transmise institutiilor de stat ale tarilor in care se tin evenimentele organizate. În cazul în care Sail Armada S.R.L. va transfera date cu caracter personal către țări terțe sau organizații internaționale, veți fi contactat și informat în detaliu asupra acestei prelucrări, în conformitate cu prevederile GDPR.

Pentru ce perioadă sunt stocate datele personale?

Datele dumneavoastră personale sunt stocate astfel: -Pentru activitatea curentă care constă în oferirea de servicii, datele se stochează pe perioada derularii contractului si inca 5 ani dupa incetarea acestuia. Datele referitoare la plati se vor pastra conform legislatiei in vigoare.- -Pentru relații publice / promovarea / diseminarea / mediatizarea activității curente a organizației, organizare / derulare de evenimente, chitanțele / contractele de donație / sponsorizare se păstrează conform legislatiei in vigoare. Celelalte date se stochează pe toată perioada necesară atingerii scopurilor pentru care au fost colectate, sau până la retragerea consimțământului.

Ce se întâmplă în situația în care nu doriți să dezvăluiți datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal mentionate mai sus ne sunt necesare procesarii rezervarilor dumneavoastra. Trebuie sa mentionam ca ne este imposibil sa procesam rezervari care nu contin aceste date obligatorii. In cazul in care nu doriti sa ne comunicati aceste date cu caracter personal aveti dreptul de a intrerupe in orice moment rezervarea dumneavoastra.

Cookie-uri

Pentru a imbunatati relatia dintre agentia Sail Armada si dumneavoastra, utilizam cookie-uri pentru a colecta informatii despre dvs. Cookie-urile sunt mici fisiere pastrate temporar pe calculatorul vizitatorului (utilizatorul site-ului nostru) continand informatii despre acel utilizator pentru a recunoaste si facilita accesarile ulterioare ale acestui site. Majoritatea browser-elor de internet accepta cookie-uri, dar puteti sterge aceste cookie-uri existente in browser-ul dvs. De asmenea puteti efectua anumite setari pentru a bloca primirea cookie-urilor in viitor. Pentru a identifica modalitatea de accesare a vizitatorilor nostri, colectam informatia prin aceste cookie-uri, ele ne ofera detalii despre traficul realizat pe site-ul nostru, ofertele cele mai cautate si de asemenea ne dau posibilitatea de a directiona catre vizitator cele mai relevante informatii prin campanii de marketing direct. Nu sunt colectate informatii personale (care va pot identifica) in timpul acestui proces. Daca doriti sa optati pentru a renunta la utilizarea acestor cookie-uri va rugam sa ne scrieti la adresa hello@sailarmada.com sau vizualizati politica noastra detaliata a cookie-urilor.

Dezabonare

Daca doriti sa nu mai primiti newsletter-e sau alte detalii despre diferite promotii si oferte speciale va rugam sa ne trimiteti un e-mail la hello@sailarmada.com sau sa va dezabonati utilizand link-ul din ultimul newsletter primit.

Securitatea informațiilor

Urmăm proceduri stricte de securitate în ceea ce privește stocarea și divulgarea informațiilor pe care ni le-ați furnizat. Aceasta pentru a preveni accesul neautorizat sau prelucrarea ilegală a informațiilor dumneavoastră personale. Păstrăm confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și le stocăm pe un server securizat, protejat prin parolă și ascuns în spatele unui firewall. Utilizăm un software SSL (Secure Socket Layer) pentru a cripta toate informațiile dvs. personale, inclusiv numele și adresa.

Drepturile dumneavoastră

Conform prevederilor legale aplicabile, beneficiaţi de dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ştergerea datelor, dreptul la restricţionarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziţie şi procesul decizional individual automatizat. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (Bd. General Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, telefon : 031 805 92 11, e-mail anspdcp@dataprotection.ro), precum si dreptul de a introduce o cale de atac judiciara. Pentru exercitarea drepturilor dvs. vă rugăm să contactați direct, responsabilul cu protecția datelor din Sail Armada S.R.L. la adresa: hello@sailarmada.com sau în scris la sediul Calea Vitan 119, Bucuresti, Romania

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Politica de confidentialitate poate suferi modificari in timp, in vederea alinierii cu legislatia . Nu vom informa in mod explicit clientii sau utilizatorii website-ului aspura acestor schimbari. In schimb, va recomandam sa verificati ocazional aceasta pagina.